WAAROM KIEZEN VOOR EEN AVASCO SPRINKLERTANK??

  • Meer dan 45 jaar ervaring en expertise aanwezig bij Avasco Industries nv in plaatbewerking en plaatconstructies voor diverse industriële markten.
  • Meer dan 30 jaar ervaring en expertise aanwezig bij Avasco Bulk & Storage in ontwerp, productie en montage van o.a. sprinklerwatertanks.
  • Meer dan 100 referenties per jaar en nu al meer dan 2000, wat aangeeft dat ons product gekend en betrouwbaar is!
  • Hoogwaardige kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen door volledig geïntegreerde engineering en productie van coil tot eindproduct.
  • Conformiteit en certificatie door FM Approvals, NFPA22, NEN-EN12845, ANPI, VdS-CEA4001 en andere.
  • Montage door VCA gecertificeerde monteurs en binnenkort volledig VCA** gecertificeerd.
  • Marktaandelen in België, Nederland, Duitsland, Polen en andere Europese landen.
  • Mogelijkheden voor "trailer made" en speciale vormen, van idee tot eindproduct.

Wat zijn Sprinklertanks

Sprinklertanks geven een watervoorraad voor bijvoorbeeld een automatische brandblusinstallatie zoals een sprinklerinstallatie.
Deze dienen onvoorwaardelijk betrouwbaar te zijn naar sterkte en stabiliteit, maar ook naar levensduur.

Avasco Sprinklertanks zijn van hoogwaardige en degelijke materialen vervaardigd, om de levensduur en betrouwbaarheid te hebben zoals gevraagd door de certificatie- en inspectieinstellingen zoals FM Approvals, NFPA22, CEA4001, VdS-CEA4001, ANPI, etc.

Avasco Sprinklertanks zijn mogelijk vanaf een diameter Ø 3,85 meter tot Ø 19,22 meter en meer....

Mogelijkheden bestaan om de diameter specifiek aan te passen aan een “tailor made” situatie.

Avasco Sprinklertanks zijn mogelijk vanaf een hoogte 1,20 meter tot 20,40 meter en meer, met ringen van maximaal 1,20 meter.

Mogelijkheden bestaan om de hoogtemaat van de bovenste ring met stappen van 10 cm aan te passen aan een “tailor-made” situatie met bijvoorbeeld hoogtebeperking, of gewoon de meest economische hoogtemaat t.o.v. de netto benodigde capaciteit.

Avasco Sprinklertanks dienen op een voldoende draagkrachtige en stabiele “volle betonplaat” als fundering te worden gemonteerd met een waterdichte bodem membraan.

Avasco Sprinklertanks bestaan uit een degelijk samengesteld systeem, voorzien van UV bestendig mastiek en HB Avacoat® aan de binnenzijde van de tankwand.

Zie "Technische documentatie" voor nadere toelichting.

Avasco Sprinklertanks levert een volledig en compleet afgewerkte watertank, welke bestaat uit een basis pakket van tankwand met verankering op de fundering, dakconstructie, mangat in de wand, inspectieluik op het dak, toegangsluik voor duiker op dak, kooiladder met dak- en/of zijplatform, overloop met overstroomopening, leeglaat met afsluiter en niveaumeter.

Avasco sprinklertanks levert daarnaast ook alle mogelijke leidingwerk en appendages zoals o.a. zuigleiding met anti-vortexplaat, testwaterretour, overdrukretour, stadswatervulling, brandweervulling, brandweerafnamecollector, koelwaterretour, wakreservoir met verwarmingselementen, mantelbuizen, kortom alles waar u maar aan kan denken.

Dit is uiteraard afhankelijk van de specifieke vragen van iedere klant en is geheel conform de vigerende normen.

Door ons eigen ontwerp en productie kunnen wij U de flexibiliteit bieden zodat iedere klant “zijn eigen” tank kan hebben.

Ga terug naar de map "Sprinklertanks" voor meer informatie over capaciteiten, technische dokumentatie,certificatie, tekeningen en foto's.